سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه (IP) چیست

دوربین مداربسته یک سیستم امنیتی که وظیفه نظارت بر یک محیط را بر عهده دارد. دوربین های مداربسته به دو دسته کلی آنالوگ و تحت شبکه IP تقسیم بندی می شوند. یه این معنی است شما هر دوربین مداربسته ای را انتخاب و خریداری کنید یکی از این دو دسته است. در مقاله تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه (IP) به بررسی مزایا و معایب هر کدام از این دسته می پردازیم پس با مجله کاشانه مدرن همراه باشید.

 

منبع : کاشانه مدرن

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه (IP)

شاید شما این سوال را از خود بپرسید که با توجه به نیاز ها و بودجه در نظر گرفته شده خرید کدام دوربین مداربسته بازدهی بیشتری خواهد داشت. در ادامه این مقاله به بررسی دوربین های آنالوگ و تحت شبکه خواهیم پرداخت

 

[box type”]برای مشاوره رایگان با کارشناسان کاشانه مدرن با شماره 5264-148-0992 تماس بگیرید.[/box]

 

دوربین مداربسته آنالوگ

دوربین مداربسته آنالوگ اولین نوع دوربین های مداربسته بودند که امروزه پیشرفت های زیادی هم در کیفیت تصویر و امکانات دیگر داشته است. انتقال تصویر در دوربین های آنالوگ به وسیله کابل کواکسیال انجام می گیرد. دستگاه رکوردر DVR که وظیفه پخش و ضبط تصاویر دوربین مداربسته را بر عهده دارد، تصاویر آنالوگ را دریافت کرده و آن ها را به تصاویر دیجیتال تبدیل می نماید.

 

مزایای دوربین مداربسته آنالوگ

قیمت کم: اصلی ترین ویژگی دوربین های آنالوگ ارزان بودن آن نسبت به دوربین های تحت شبکه است. این دوربین ها در حالی که قیمت کمی نسبت به دوربین های تحت شبکه اما تصاویر با کیفیت و مطلوبی را ارائه می دهند.

نصب آسان: نصب دوربین های مداربسته آنالوگ بسیار ساده است. همین امر باعث شده تعداد افراد تکنسین نصب دوربین مداربسته آنالوگ زیاد باشد. در صورتی که شما اطلاعات کافی از مبانی برق داشته باشید به راحتی می توانید یک سیستم دوربین مداربسته را نصب کنید. برای مشاوره در خرید و نصب دوربین مداربسته می توانید با شماره های درج شده با کارشناسان کاشانه مدرن تماس بگیرید.

پیشرفت دوربین های آنالوگ: کیفیت تصویر دوربین های آنالوگ امروزه بسیار بالاتر از گذشته است. در مدل های جدید دوربین مداربسته آنالوگ، دوربین هایی با کیفیت 5 مگاپیکسل و بالاتر نیز یافت می شود.

 

معایب دوربین های آنالوگ

کابل کشی: دوربین های آنالوگ به دو رشته کابل یکی برای انتقال تصویر و یکی برای انتقال برق دستگاه نیاز دارند که امر باعث می شود هزینه کابل کشی بالاتر رود.

کیفیت تصویر: دوربین های آنالوگ هرچند که دارای کیفیت تصویر مطلوبی هستند اما در مقایسه با دوربین های تحت شبکه کیفیت تصویر پایین تری دارند.

مساحت تحت پوشش: عمق تصویر برداری دوربین آنالوگ کم است، به همین دلیل برای پوشش یک فضای بزرگ احتیاج به چند دوربین مداربسته است.

محدودیت دستگاه DVR: دستگاه های DVR تنها تعداد مشخصی دوربین مداربسته ظرفیت دارند و پشتیبانی می کنند. اگر که تعداد دوربین مداربسته بیشتر از تعداد مشخص شده باشد باید یک دستگاه دی وی آر جدید خریداری شود.

امنیت: دیتاها و سیگنال های بستر آنالوگ امکان رمز نگاری ندارند و امکان دریافت این سیگنال ها توسط افراد دیگر به راحتی انجام می پذیرد.

 

بیشتر بخوانید:   راهنمای خرید دوربین مداربسته | چه دوربین مداربسته ای بخریم

 

دوربین مداربسته تحت شبکه IP

دوربین های مداربسته تحت شبکه دسته دیگر دوربین های مداربسته هستند.  در این دوربین ها انتقال تصاویر و داده ها بر روی بستر شبکه انجام می پذیرد. در دوربین مداربسته تحت شبکه تصاویر از طریق کابل شبکه انتقال می یابد و توسط NVR تصاویر دریافت شده و پخش می شود. البته به جز NVR می توان تصاویر را بر روی کامپیوتر دریافت و مدیریت کرد و دیگر نیازی به NVR نیست.

 

مزایای دوربین تحت شبکه

کیفیت تصویر: دوربین مداربسته تحت شبکه با توجه به ت;نولوژی بالاتری که دارد کیفیت تصویر آن بهتر از دوربین های آنالوگ است.

مساحت تحت پوشش: عمق تصویر در دوربین های تحت شبکه بالا است و توانایی پوشش دادن فضای بزرگتری را دارند. این قابلیت به گونه است که یک دوربین مداربسته تحت شبکه به اندازه سه دوربین آنHلوگ را پوشش دهد.

کابل: دوربین های مداربسته تحت از یک تکنولوژی به نام POE استفاهد می کنند که با باعث می شود برق مورد از طریق کابل انتقال تصویر تامین شود و دیگر نیازی به کابل برق جدا نیست که این امر باعث می شود مقدار کابل مصرفی کاهش یابد.

قابلیت بی سیم: دوربین مداربسته IP توانایی انتقال تصاویر بر روی پروتکل وای فای را دارند و دیگر نیازی به سیم کشی برای انتقال تصاویر به دستگاه NVR نیست. برای مطالعه بیشتر در مورد دوربین بی سیم مقاله دوربین مداربسته وای فای چیست را مطالعه فرمایید.

امنیت: داده ارسال شده در بستر شبکه رمزنگاری شده است و همین دلیل باعث می شود دسترسی به داده ها و تصاویر ضبط شده در دوربین های مدارسته تحت شبکه سخت تر شود و به راحتی نمی توان به آن دسترسی پیدا کرد.

 

معایب دوربین مداربسته تحت شبکه

قیمت: دوربین های IP دارای تکنولوژی پیشرفته تری نسبت به دوربین آنالوگ و کیفیت تصویر در دوربین تحت شبکه بسیار بالا است. این دلایل باعث می شود قیمت دوربین های تحت شبکه بالاتر از دوربین آنالوگ شود

راه اندازی و نصب پیچیده: برای راه اندازی یک سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه نیاز به یک فرد متخصص شبکه است و هر شخصی قادر به راه اندازی دوربین مداربسته تحت شبکه نیست. این پیچیدگی باعث می شود هزینه نصب دوربین مداربسته تحت شبکه بیشتر از آنالوگ شود.

پهنای باند: تصاویر تولید شده در دوربین IP به صورت دیجیتالی است این امر باعث می شود هنگام ارسال داده پهنای باند بالایی نیاز داشته باشیم تا تصاویر به راحتی توسط NVR دریافت و پخش گردد.

فضای ذخیره سازی: کیفیت تصویر در دوربین تحت شبکه بالا است و قاعدتا به فضای ذخیره سازی بیشتری برای ذخیره اطلاعات و تصاویر نیازمندیم.

 

سخن آخر

در این مقاله به بررسی تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه پرداختیم. دوربین های آنالوگ بدلیل قیمت کمتری که دارند، محبوبیت بیشتری دارند.  نظر در ارتباط با خرید یک سیستم دوربین مداربسته چیست؟ خوشحال می شویم نظرات و تجربه های خود را با ما در میان بگذارید. برای مطالعه مقالات و اطلاعات بیشتر در مورد دوربین مداربسته کلیک کنید.

برای اطلاع از آخرین قیمت دوربین مداربسته به فروشگاه اینترنتی کاشانه مدرن سر بزنید.

منبع : کاشانه مدرن